Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όπου από την Πέμπτη το πρωί θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν σταδιακά ολόκληρη τη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις βραδινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως και 14 και τοπικά 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα βόρεια έως 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιάδες φτάνοντας τα 6 με 7 και τοπικά τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο γιατρός εκπαίδευε Φιλιππινέζα συνάδελφό του σε θεραπείες με βλαστοκύτταρα

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος κολυμβητής στην παραλία Μαδέ

Λουξεμβούργο: Drones παρέλυσαν το αεροδρόμιο - Έρευνα για πιθανή υβριδική απειλή

Εννέα συλλήψεις για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καστοριά

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος Γάλλος τουρίστας

Νέα καταγγελία για τη γιατρό στο Κολωνάκι: Είπε σε ζευγάρι ότι είναι ασθενείς, ενώ δεν είχαν τίποτα

Τι προβλέπει η συμφωνία Τραμπ - Δανίας - Γροιλανδίας για αμερικανική στρατιωτική παρουσία και επενδύσεις

Return Hubs: Η Ελλάδα και άλλες 4 χώρες της ΕΕ οργανώνουν τις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»

«Πέταξε» η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο 8μηνο