Στο Ιόνιο και στο βορειοανατολικό Αιγαίο τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα, ενώ στα ορεινά ηπειρωτικά θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις. Καλύτερος καιρός θα επικρατεί στο νότιο Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά, στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς με ένταση έως 6 και τοπικά το βράδυ 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως νότιοι τρία με 5 μποφόρ, με εξαίρεση το βόρειο Αιγαίο όπου θα πνέουν από τα ανατολικά με την ίδια ένταση.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Έφεση από οικογένεια θύματος κατά της απόφασης αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΙΣΑ: Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα σε φορείς Π.Φ.Υ. και γιατρούς

Φιντάν: «Η στρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών αποτελεί απειλή για την Τουρκία»

Στερεύουν οι εφεδρείες του πετρελαίου: Κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο

Σάλος στις ΗΠΑ: Viral φωτογραφία δείχνει τον Τραμπ να φιλά τη Νάταλι Χαρπ – «Είναι AI»

Τραγωδία στο Λος Άντζελες: Τουλάχιστον 3 νεκροί από πτώση ειδησεογραφικού ελικοπτέρου - Δείτε βίντεο

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι είπαν στις απολογίες τους

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Υπόθεση Μαζωνάκη: Στον Εισαγγελέα οι δύο γιατροί - Αρνούνται τις κατηγορίες, επιμένουν ότι «Όλα έγιναν νόμιμα»