Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια αναμένουμε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Τοπικές ασθενείς βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στα δυτικά και στα βόρεια, καθώς και στα ορεινά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 19 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 11 έως 28 και τοπικά 30 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 33 στη δυτική Ελλάδα, 16 έως 31 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 έως 35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και συγγραφέας Δέσποινα Τομαζάνη- Πρωταγωνίστησε στη θρυλική «Γλυκιά Συμμορία»

Σφοδρή καταιγίδα στις βορειοανατολικές ΗΠΑ: Ακυρώσεις πτήσεων – Xωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά

Πλάκα: Έγκυος ένα από τα θύματα – Τα σενάρια για τα αίτια της φονικής έκρηξης και οι «σαρωτικοί» έλεγχοι στα γύρω κτίρια

Σιωπή και συντρίμμια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ασύλληπτη τραγωδία στην Πλάκα

Νταντάδες, σεφ και προσωπικοί βοηθοί: Η καθημερινότητα των πολύ πλούσιων οικογενειών

Αδιανόητη τραγωδία στην Πλάκα: Στους 6 οι νεκροί - Εντοπίστηκαν και οι τελευταίες σοροί

Η Μύκονος στο ταμείο: Η αλήθεια για τα έσοδα και τις αφίξεις του καλοκαιρού

Τραγωδία στην Πλάκα: Βρέθηκαν δύο ακόμη σοροί στα συντρίμμια - Στους 4 οι νεκροί

Εξωδικαστικός: «Ασπίδα» για την πρώτη κατοικία με αυτόματο «κούρεμα» και χαμηλότερες δόσεις

Π. Γιαννόπουλος: Δεν αναμένονται βροχές το βράδυ στην Αττική - Τι καιρό θα έχουμε αύριο