Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια της χώρας και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένουμε σήμερα, ενώ σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Hπείρου και της Δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 28 στη βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 12 έως 27 στο βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά, με ένταση από 4 έως και 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενίσουν. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί και στα νοτιοανατολικά τμήματα βορειοδυτικοί, 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιζών στη δίκη των Τεμπών: «Την ώρα που εκσφενδονίζομαι μαυρίζουν όλα»

Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους εργαζομένους – Πού σταματούν υποχρεωτικά οι υπαίθριες εργασίες

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο, Κάλυμνο και Βόλο – Παρασύρθηκαν οχήματα, μηνύματα του 112

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις