Τοπικές βροχές κατά περιόδους έντονες, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, αναμένουμε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν σποραδικές νεφώσεις, αυξημένες κατά διαστήματα, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης στο βόρειο Ιόνιο, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 29 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 18 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά με ένταση έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι κατά διαστήματα ενισχυμένο. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια – βορειοανατολικά έως 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές κυρίως ώρες 5 με 6 μποφόρ.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο, Κάλυμνο και Βόλο – Παρασύρθηκαν οχήματα, μηνύματα του 112

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις

Συνελήφθη 40χρονη που άφησε τον σκύλο της σε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη - Πρόστιμο 1.000 ευρώ

«Η Τουρκία ετοιμάζεται για σενάριο πολέμου μεγάλης κλίμακας» - Αιχμές και για ελληνοτουρκικό πόλεμο