Από... συνέντευξη Τύπου πέρασε μέσω του Twitter ο Ίκερ Κασίγιας με τους ακολούθους του να του απευθύνουν δέκα ερωτήσεις κι εκείνος να δίνει τις δικές του απαντήσεις για τη Ρεάλ, την Εθνική Ισπανίας, αλλά και για τους κορυφαίους τερματοφύλακες τη δεδομένη στιγμή.

Ο πορτιέρε της Πόρτο ρωτήθηκε για το ποιος από τους Όμπλακ ή Τερ Στέγκεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο: «Ειλικρινά, αναλύοντας την τωρινή τους κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι. Πιστεύω ότι περνούν μια "γλυκιά στιγμή". Αν και αυτή η γλυκιά τους στιγμή διαρκεί πολύ».




Για την κρίση που περνά η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρώην άσος της «βασίλισσας» πρότεινε τρόπους αντιμετώπισής της: «Να διατηρηθεί η ηρεμία. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Ο "λευκός" σύλλογος είναι απαιτητικός αλλά χρειάζεται υπομονή. Έγιναν αλλαγές. Σημαντικές».




Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην εθνική Ισπανίας, ο 37χρονος τερματοφύλακας, είπε χαρακτηριστικά: «Φυσικά! Καταλαβαίνω ότι ο Λουίς Ενρίκε έχει νέες ιδέες γι' αυτό το νέο στάδιο της εθνικής, αλλά έχω τον πόθο να επιστρέψω».




Μεταξύ άλλων, ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων τόνισε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Πόρτο, ενώ μίλησε και για το VAR υποστηρίζοντας πως είναι ένα σημαντικό βήμα στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να βελτιωθεί.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube