Οι γκέλες του Λόρις Κάριους στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν ακόμα θέμα συζήτησης και χλευασμού από πολλούς. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ έχει ακούσει τα μύρια όσα και οι επιδόσεις του, με τελευταία την χθεσινή στο International Champions Cup κόντρα στη Ντόρτμουντ δεν βοηθούν την κατάσταση.

Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να τον υπερασπιστεί μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

«Αυτή η επίθεση στον Λόρις Κάριους θα τελειώσει ποτέ; Μιλάω για εκείνος όπως τόσοι άλλοι τερματοφύλακες. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο γα….το! Αφήστε ήσυχο το παιδί. Είναι άνθρωπος και αυτός. Όπως είμαστε όλοι!», έγραψε.




Με αυτή του την ανάρτηση ο Ισπανός πορτιέρο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από οπαδούς που του θύμισαν τον Ντιέγκο Λόπες.

«Ναι κύριε, είναι τόσο άνθρωπος όσο ο Ντιέγκο Λόπες, μόνο πολύ χειρότερος τερματοφύλακας. Δεν διάβασα ούτε μισή φράση σου υπεράσπισης σε εκείνον όταν τον έκραζαν καθημερινά οι φίλοι σου όταν σε αντικατέστησε».

«Αν είχες υπερασπιστεί στις μέρες του τον Ντιέγκο Λόπες που υπέφερε από αυτή την επίθεση από μέρος φίλων σου ή τον Κέιλορ Νάβας, ίσως να μην είχες φύγει έτσι από τη Ρεάλ Μαδρίτης».


Αυτά ήταν μόνο μερικά από στα σχόλια χρηστών του twitter που κατηγόρησαν τον Κασίγιας πως δεν υπερασπίστηκε τον Ντιέγκο Λόπες, συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν εκείνος ήταν στο επίκεντρο των κριτικών.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube