«Κακός αμυντικός». «Σοφτ». «Απλά ένας καλός σουτέρ». Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που έχουν προσδώσει στον Κέβιν Λοβ τα δύο τελευταία χρόνια. Συχνά, ακούγονται φήμες περί ανταλλαγής του, καθώς πολλοί θεωρούν ότι δε χωράει στο ρόστερ των πρωταθλητών Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Με αφορμή όλα αυτά, ο Λοβ «απασφάλισε» εναντίον όσων τον μειώνουν, σύμφωνα με το ESPN: «Ποτέ δε θα σταματήσουν. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσεις. Υπάρχει τεράστια έκθεση όλων των καλών και των κακών της ομάδας στα ΜΜΕ, οπότε είναι φυσιολογικά όλα αυτά. Νομίζω πως θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα, αλλά πραγματικά δε δίνω δεκάρα. Αγαπώ την ομάδα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, όλο τον οργανισμό. Σχετικά με τις φήμες περί ανταλλαγής, δεν έχω ιδέα. Σχεδιάζω να μείνω εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η αλήθεια είναι πως ο Λοβ δε χρειάζεται να ανησυχεί. Τόσο ο προπονητής των Καβς, Τάιρον Λου, όσο και ο Λεμπρόν Τζέιμς, έχουν εκφραστεί με εγκωμιαστικά σχόλια για το αντίκτυπο που έχει ο Λοβ στην ομάδα. Την περσινή σεζόν, είχε 16 πόντους και 10 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο, με 36% στα τρίποντα. Όμως, οι χτυπητές αδυναμίες του, όπως η άμυνα στο πικ εν ρολ, τον καθιστούν ως εύκολο στόχο στα μάτια των οπαδών, Πάντως, η στιγμή όπου ο Λοβ μαρκάρει εξαιρετικά το σουτ του Στεφ Κάρι, το οποίο θα ισοφάριζε το έβδομο ματς των τελικών, έχει μείνει χαραγμένη στους πάντες, μειώνοντας κάπως τις αντιδράσεις των...χέιτερς σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube