Την ευκαιρία να συναντηθεί με γνωστούς και φίλους εκμεταλλεύτηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Με αφορμή την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στη χώρα μας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (τον οποίο ο ίδιος θα αντιμετωπίσει με την ΑΕΚ την Κυριακή) ο Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Κυπρίων.

Εκεί λοιπόν τα είπε με πολλούς ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά από την περσινή παρουσία του στο τιμόνι της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»