Η εκπομπή «Tsoukou Tsoukou Ball» πάει για διεθνή καριέρα. Ξεπερνάει τα στενά όρια της ελληνικής πραγματικότητας, ακόμα και της Eurovision και σας φέρνει στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 μεγάλα ονόματα της μουσικής.

O Sean Hurwitz, κιθαρίστας του Ενρίκε Ιγκλέσιας, μουσικός, παραγωγός, συνθέτης και πρώην μέλος του συγκροτήματος Smash Mouth μίλησε στον Μάνο Σπανόπουλο και τη Μαρία Ζαφειράτου.

Για το μουσικό βιογραφικό του: «Προέρχομαι από μία μουσική οικογένεια, με τον πατέρα μου να μου δίνει την πρώτη του ουσιαστική ώθηση στον χώρο. Το 2003 έφυγα από την παρτίδα του το Ισραήλ και μετακόμισα στο Λος Άντζελες για το μεγάλο βήμα. Από το 2011 ήμουν μέλος του συγκροτήματος Smash Mouth. Το 2015 μου πρότειναν να μπω στην οντισιόν του Ενρίκε Ιγκλέσιας. Με πήρε και από τότε είμαι μαζί του».

Για την συνεργασία του με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας: «Είναι ένας απίθανος τύπος. Του αρέσει πολύ να «δένεται» με τους συνεργάτες του. Έχει μουσικούς με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία 14-15 χρόνια, δεν αλλάζει. Τρελαίνεται για περιοδείες και συναυλίες. Περνάμε καλά. Δίνουμε συναυλίες μπροστά σε 40,000-50,000 φαν, γυρίζουμε όλο τον χρόνο, είναι φανταστικά».

Για το πώς έζησε τη συναυλία της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο κλειστό του ΟΑΚΑ: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Ο κόσμος ήταν υπέροχος. Και ο Ερνίκε το έζησε πολύ έντονα. Ίσως επειδή είναι η καταγωγή του από την Ισπανία, έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο (με τους μεσόγειους λαούς). Υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει και αν το είπε, τότε σίγουρα θα κάνει. Και η Αθήνα μου άρεσε πολύ. Πήγαμε βόλτα στην Ακρόπολη, φάγαμε στο κέντρο της Αθήνας, μας ξενάγησαν, ήταν πολύ όμορφα. Ελπίζω να καταφέρω να ξαναέρθω».

Για το αν του λείπει η γυναίκα του τον καιρό της περιοδείας: «Μου λείπει, αλλά νομίζω ότι κάνει καλό στη σχέση μας. Επίσης της φέρνω δώρα από τις χώρες τις οποίες επισκέπτομαι, κάτι που της αρέσει πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube