Ευθεία επίθεση στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι», η οποία αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Όσο κι αν θέλουμε να δούμε με συμπάθεια και κατανόηση τη μανία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να γράφουν επιστολές και να εκδίδουν ανακοινώσεις, δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στη νέα απόπειρά τους να γίνουν πρωταγωνιστές παραθέτοντας τα κάτωθι ερωτήματα:

1. Για ποιο λόγο η αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει εγκαλέσει ακόμα τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο σε απολογία μετά τις συκοφαντίες, τις λασπολογίες και τις προσβολές που εκστόμισε σε βάρος όλων των ΚΑΕ στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

2. Που έχει ακουστεί να...εγκαλείται η αθλητική Αρχή του Κράτους από προέδρους ΚΑΕ; Και ειδικά από εκείνους που χρόνια τώρα υβρίζουν, συκοφαντούν, μειώνουν, προσβάλλουν το πρωτάθλημα και δυναμιτίζουν το κλίμα στο βωμό ενός τίτλου! Στο ΣΕΦ άλλωστε δεν έχουν τελειώσει δύο πρωταθλήματα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ.

Πλέον, ο κόσμος έχει καταλάβει την τακτική των δυο "καλών παιδιών" του ελληνικού αθλητισμού.

Ελπίζουμε και τα ΜΜΕ να διαχωρίσουν κάποια στιγμή την κατάσταση γιατί δεν πρόκειται για... πόλεμο ανακοινώσεων αλλά για άμυνα του Παναθηναϊκού στη συγγραφική μανία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.

Προς τους μανιώδεις συντάκτες ανακοινώσεων έχουμε να πούμε το εξής: Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ ώστε να τον βλέπετε στον ύπνο αλλά και στον ξύπνιο σας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Παύλος Γιαννακόπουλος» ζωντανά στον ΣΚΑΪ!

Επίσημο: Στο Περιστέρι το Stoiximan Super Cup - Στον ΣΚΑΪ όλοι οι αγώνες

«Ποιος θα κέρδιζε;»: Η ερώτηση του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς για το παρελθόν και το παρόν του Παναθηναϊκού!

Μαρίνκοβιτς: «Τιμή μας που συμμετέχουμε - Θα κάνουμε καλά παιχνίδια»

Φοτού: «Τιμή μου που η ομάδα μου αποτελεί μέρος του τουρνουά»

Σλούκας: «Ευεργέτης και οραματιστής της Παναθηναϊκής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πενιαρόγια: «Αυτό το τουρνουά είναι το σημαντικότερο της προετοιμασίας»

Περσίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη ενός εμβληματικού παράγοντα - Να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε»

Γιαννακόπουλος: «Με 7 αστέρια δεν υπάρχει πίεση, είμαστε ήδη νικητές - Παύλος και Θανάσης βλέπουν από ψηλά»

Ομπράντοβιτς: «Αν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σήμερα, ο Παύλος θα ήταν πολύ χαρούμενος - Ήταν σαν πατέρας για εμένα»