Τη σουίτα του, στο «ΑΕΛ FC Arena» θα παραχωρήσει στον Αχιλλέα Μπέο, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κόυγιας, προκειμένου να παρακολουθήσει ο πρώτος, την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη Football League, παρά το γεγονός πως οι δυο τους έχουν συγκρουστεί στο παρελθόν.

Άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας, δεν χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χώρο, αφού προτιμά να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του από τις εξέδρες, μαζί με τους οπαδούς.

Ο Αχιλλέας Μπέος μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΛ, θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει στη σουίτα, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρά τα αναφερόμενα στους κανονισμούς που καθορίζουν την παράδοση μόνο 10 προσκλήσεων στις φιλοξενούμενες ομάδες, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παράδοση σε αυτήν 30 προσκλήσεων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου να φιλοξενηθούν σε τουλάχιστον 2 σουίτες του AEL FC ARENA.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει την προσωπική του σουίτα, αφού ως γνωστόν ουδέποτε την χρησιμοποιεί και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τους οπαδούς, στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μπορεί εκεί να φιλοξενήσει μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου, είτε προσωπικούς φίλους και συγγενείς του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!