Το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης είναι σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται οι υπογραφές στα μνημόνια συναντίληψης μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών. Αυτή θα περιλαμβάνει και τη δωρεάν παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για 99 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει στο Βοτανικό τα ίδια δικαιώματα με αυτά που είχε στη Λεωφόρο, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβλέπεται να πληρώνει ετήσιο ενοίκιο στον Ερασιτέχνη για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο τελευταίος λόγος για το όλο πρότζεκτ ανήκει στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς αυτό θα αναλάβει τη διαχείριση των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα αποφανθεί αν η Διπλή Ανάπλαση πληροί τις προδιαγραφές. Tα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης έχουν εντοπίσει μαζί με το Δήμο Αθηναίων τα προγράμματα από τα οποία θα χρηματοδοτήσουν το πρότζεκτ, αλλά αυτό θα το κρίνει η αρχή που ελέγχει το Ταμείο Ανάκαμψης μετά την εξέταση του σχετικού φακέλου που θα υποβληθεί.

Η δανειοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης θα αποπληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό της από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα καταβάλει και το ετήσιο μίσθωμα σε συνεννόηση με τον Δήμο και τον κατασκευαστή του έργου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας