Σε συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε η διοίκηση του Λεβαδειακού. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Γιάσμικο Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία των Βοιωτών.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν συζητήσεις του Λεμονή με τον Γιάννη Κομπότη και σήμερα (Σάββατο) επετεύχθη οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στην Λιβαδειά, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας ενώ… δουλειά επίσημα πλέον θα πιάσει από Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδος συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή κ. Λεμονή.
Στη συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τον κ. Λεμονή.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής συνοδευόμενος από τον κ. Φαράντο, επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδος.
Η χρονική διάρκεια καθώς και λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»