Όπως είναι γνωστό από χθες, η αναμέτρηση Ιωνικός-Άρης μετατέθηκε για την Παρασκευή 17/9 (αντί για Σάββατο 18/9 που ήταν προγραμματισμένη) έπειτα από αίτημα (απαίτηση στην ουσία) της αστυνομίας να μην πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Αττική το Σάββατο, την ημέρα δηλαδή που συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η Super League εξέτασε διάφορες εναλλακτικές για να γίνει το παιχνίδι και προκρίθηκε εν τέλει η Παρασκευή μετά και την σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων.

Την Κυριακή δεν μπορούσε να γίνει το ματς, διότι στη σύμβαση της εταιρίας που χειρίζεται το VAR, προβλέπεται ότι δεν μπορούν να γίνουν πάνω από 5 παιχνίδια την ίδια ημέρα με VAR. Το Ιωνικός-Άρης θα ήταν το έκτο. Εξαίρεση αποτελούν μόνο οι 2-3 τελευταίες αγωνιστικές, όπου τα ματς γίνονται υποχρεωτικά ίδια μέρα και ίδια ώρα.

Επίσης, το παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει ούτε την Δευτέρα, αφού μεσοβδόμαδα ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Με δεδομένο ότι το ματς δεν έπρεπε και δεν μπορούσε να αναβληθεί, η Παρασκευή ήταν μονόδρομος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»