Στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού προστίθεται ο Άρης Λυκογιάννης.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Κολοσσό, ο Έλληνας τεχνικός συζήτησε με τους «πράσινους» και συμφώνησαν να πλαισιώσει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του «τριφυλλιού». Είναι η δεύτερη σερί σεζόν όπου ο Παναθηναϊκός παίρνει τον προπονητή του Κολοσσού ως βοηθό, καθώς πέρσι είχε γίνει συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη ο Δημήτρης Πρίφτης.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κύριος Άρης Λυκογιάννης εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας ως συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου».

Το προφίλ του

Ο Άρης Λυκογιάννης άρχισε την καριέρα του στο Σπόρτινγκ, όπου και παρέμεινε από το 2001 μέχρι το 2006, εν συνεχεία εργάστηκε στην Α2 με το Παγκράτι κι ακολούθησε μια τριετία από το 2009 μέχρι το 2012 στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ολοκλήρωσε την προπερασμένη σεζόν στη σουηδική Σόλνα και επέστρεψε στον Ίκαρο για να αποχωρήσει το Φεβρουάριο του 2014 από την ομάδα που στο μεταξύ είχε μετακομίσει στη Χαλκίδα. Για ένα διάστημα έκτοτε ήταν σχολιαστής στην κρατική τηλεόραση και το Νοέμβριο ανέλαβε τις τύχες του Κολοσσού, τον οποίο οδήγησε στην έβδομη θέση της Α1, προτού αποκλειστεί με 2-1 στον πρώτο γύρο των play offs από τον… Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα της Θύρας 13 για «ντόπες» στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το Game 3!

Μέρος της προπόνησης ο Σλούκας - Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό!

Αποδεσμεύτηκε από την Μπουργκ ο Μοκόκα, ανοίγει ο δρόμος για Άρη Betsson!

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης…»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»