Σε προσωπική υπόθεση μετέτρεψε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ την «εκδίκηση» των Μπλέιζερς επί των Μάβερικς!

Τέσσερις μέρες μετά την ήττα της ομάδας του μέσα στο σπίτι της, ο άσος του Πόρτλαντ το πήρε πάνω του και υπέγραψε δραματικό διπλό με 114-113.

Παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Νοβίτσκι (που πέτυχε δυο τρίποντα στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα και είχε συνολικά 25 πόντους) ο πόιντ γκαρντ των φιλοξενούμενων ήταν αποφασισμένος να επαναφέρει την ομάδα του στις επιτυχίες.

Έχοντας συμπαραστάτη λοιπόν μέχρι τότε τον Λίλαρντ (29 πόντους), πήρε την τελευταία επίθεση και πετυχαίνοντας τους τελευταίους από τους 32 πόντους του με καλάθι στα εννέα δέκατα, έδωσε έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.




Λίγο νωρίτερα, οι Ρόκετς δεν αγχώθηκαν καθόλου απέναντι στους Μάτζικ. Με ηγέτη και πάλι τον Χάρντεν (που κατέγραψε 25 πόντους και 13 ασίστ), η ομάδα του Χιούστον έκανε πλάκα απέναντι στους Μάτζικ και παρά την καλή παρουσία των Ιμπάκα (28) και Φουρνιέ (21), επικράτησε χαλαρά με 128-104.

Όσο για τους Χόρνετς, κατάφεραν (έστω και δυσκολότερα του αναμενομένου) να επιστρέψουν στις νίκες. Παρόλο που βρήκαν λοιπόν σθεναρή αντίσταση από τους μαχητικούς Νετς, οι «σφήκες» καθάρισαν με 111-107, κυρίως χάρη στην τριάδα των Γουόκερ, Μπελινέλι και Μπατούμ (που είχαν από 17 πόντους έκαστος).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!