Όταν έχεις στόπερ τον Χάρι Μαγκουάιρ πρέπει να προσέχεις τις αντεπιθέσεις. Πόσω μάλλον όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας έχει μια έφεση σαν αυτή του Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ!

Με πρώτο αντίπαλο το Ιράν, η Αγγλία θα πρέπει να νικήσει τον γκολκίπερ της Περσέπολις για να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο Μουντιάλ.

Θα πρέπει όμως να έχει και τον νου της, μήπως βγάλει και καμιά… ασίστ στην πλάτη της άμυνάς της!

Κι αυτό διότι ο 30χρονος τερματοφύλακας είναι κάτοχος ενός σπάνιου ρεκόρ:

Έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες για την πιο δυνατή πάσα με τα χέρια (σ.σ. σε παιχνίδι προκριματικών Μουντιάλ του 2016), η οποία έφτασε τα 61 μέτρα και 26 εκατοστά!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»