Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Ο Αστέρας Τρίπολης, το Σάββατο αντιμετωπίζει τον πιο επιτυχημένο προπονητή που πέρασε ποτέ από το τιμόνι της ομάδας.

Οι Αρκάδες, «δοκιμάζονται» στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στον Σάκη Τσιώλη, για πρώτη φορά ύστερα από το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ήταν δίπλα στον Καρδιτσιώτη τεχνικό, από την πρώτη μέρα της θητείας του, καλείται να αντιμετωπίσει έναν από τους «δασκάλους» του.

Ο νεαρός τεχνικός, προετοιμάζει όλο αυτό το διάστημα την ομάδα του, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και καθημερινά βλέπει παίκτες να επιστρέφουν στο πρόγραμμα των υπολοίπων. Ο Γκρατσίνι προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται, ενώ εκτός συνεχίζουν να μένουν οι Ναβάρο, Κουρμπέλης και Μπαρτολίνι, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τα Γιάννινα. Τέλος μικροί φίλοι των «κυανοκίτρινων» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους φίλους.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube