«Αγριεμένος» μπήκε στο φετινό Champions League ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα οργίασε στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Αϊντχόφεν στο «Καμπ Νου», σημειώνοντας χατ-τρικ και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στην πρώτη τους νίκη με σκορ 4-0.

Το χατ-τρικ αυτό έχει… ιστορική σημασία, αφού είναι το 8ο που πετυχαίνει στη διοργάνωση, όντας πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα, αφού μέχρι σήμερα ισοβαθμούσε στην κορυφή της λίστας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η τελευταία φορά που είχε πετύχει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2016 στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Επίσης, ο Μέσι σκόραρε για 14η συνεχόμενη σεζόν στο Champions League και γίνεται ο τρίτος που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα μετά τους Ράιαν Γκιγκς (16) και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (15).

Τέλος, ο Αργεντινός, με το αποψινό χατ-τρικ, έφτασε τα 103 γκολ στη διοργάνωση, «βάζοντας από κάτω» δύο… ομάδες και συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες, κόντρα στις οποίες πέτυχε τρία τέρματα. Η Αϊντχόφεν έχει πετύχει 102 γκολ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και η Μάντσεστερ Σίτι ένα λιγότερο, δηλαδή 101.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube