Η ιστορία του Λιονέλ Μέσι είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες της ζωή του παραμένουν ακόμη κρυφές. Ή για την αλήθεια παρέμεναν... Ο πρώτος μάνατζερ του Αργεντινού άσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βραζιλιάνικη, Globoesporte, αποκάλυψε ότι ο παίκτης που λατρεύεται σαν θεός στην Μπαρτσελόνα και τη Βαρκελώνη θα μπορούσε τώρα να φοράει τη φανέλα της μισητής της αντιπάλου, Ρεάλ και να ζει στη Μαδρίτη.

Ο Οράσιο Γαγκιόλι έκανε γνωστό ότι ο Μέσι όταν μετακόμισε στην Ισπανία από την Αργεντινή σκοπός του ήταν να εγκατασταθεί στη Μαδρίτη. Κάτι που ενδεχομένως θα τον είχε φέρει στην αγκαλιά της Ρεάλ και τώρα θα αγωνιζόταν για την «βασίλισσα».

«Οι συνθήκες το έφεραν να πάω στη Βαρκελώνη για να μείνω εκεί», αναφέρει –αρχικά- ο μάνατζερ του Μέσι ο οποίος είχε μεσολαβήσει για να φύγει ο «Λιο» από την Αργεντινή για να υποβληθεί σε εξετάσεις για το πόδι του.

«Έτσι τον πήγα στην Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ωστόσο η αρχική μου απόφαση ήταν να μείνω στην Μαδρίτη. Έτσι είναι η ζωή. Σήμερα ο Μέσι θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι κι αλλιώς η οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο Μέσι να μείνει στην Μαδρίτη και όχι στην Βαρκελώνη», αναφέρει ο Γαγκιόλι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!

Σκέψεις να αποσυρθεί o Οβόνο μετά τον θάνατο του Ντε Μιγκέλ-Επιθέσεις μίσους και στην οικογένειά του

Μουρίνιο: Το σχόλιο για το αντίο του Ρονάλντο και το θέμα Βινίσιους

La Liga-12η αγωνιστική: Σπουδαίο ντέρμπι κορυφής στο «Μετροπολιτάνο»

Σπαρακτική παρέμβαση της Μπονίνο για τον Οβόνο: «Έχουμε χρόνο να αποτρέψουμε έναν ακόμη θάνατο»!

Συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο «αντίο» στον Χεσούς ντε Μιγκέλ

Όλα τα παιχνίδια στην Ισπανία θα σταματήσουν στο 9ο λεπτό τους για τον αδικοχαμένο Χεσούς ντε Μιγκέλ