«Ανησυχία» στην Αρμάνι για τον τραυματισμό που υπέστη ο Σαβόν Σιλντς στο χθεσινό ματς απέναντι στην Μπάγιερν. Αν και οι Ιταλοί πήραν μια σημαντική νίκη χθες στο Bερολίνο, δεν έφυγαν τελείως ικανοποιημένοι αφού ο Σαβόν Σιλντς στραμπούληξε τον αστράγαλο του στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν επέστρεψε στο παρκέ.

«Ο τραυματισμός του Σαβόν μας ανησυχεί πολύ, ευτυχώς ο Νικολό Μέλι μας «κουβάλησε» στους ώμους του και καταφέραμε να κερδίσουμε. Αλλά δεν μπορώ να πανηγυρίσω με τον κατάλληλο τρόπο διότι όπως προείπα ανησυχώ πολύ για τον Σαβόν», δήλωσε αρχικά ο Έτορε Μεσίνα.

«Η Μπάγιερν έπαιξε πολύ καλά αν και «έχασε» τον Οθέλο Χάντερ, ήταν ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι με δυο ομάδες που έχουν απώλειες, χαίρομαι πραγματικά που κερδίσαμε αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο», είπε κλείνοντας ο Ιταλός προπονητής.

Ο Σιλντς μέσα στις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιο κοντά στο ΝΒΑ Europe από ότι στην Ευρωλίγκα»!

AS: «Δεν κλείνει την πόρτα στο ΝΒΑ Europe η Μπαρτσελόνα»

Ζέρβας: «Πρέπει να κάνει το καθήκον του ο Ολυμπιακός με την Παρτίζαν αν θέλει να ανέβει και άλλο»

Αταμάν: «Κάθε ματς είναι must win γιατί θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο στην καλύτερη θέση»

Σορτς: «Κλειδί θα είναι η άμυνά μας - Πρέπει να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό AKTOR: Χωρίς Ναν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Παρτίζαν-Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για το «διπλό» οι Πειραιώτες

Ντόρσεϊ: «Ο κόσμος εκπλήσσεται με αυτά που κάνω, όχι όμως εγώ - Η προηγούμενη σεζόν μου έχτισε νοοτροπία»

Ζέρβας: «Έχει το... μαχαίρι και το καρπούζι με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός - Θα πάρει χρόνο ο ΜακΚίσικ»

Πέιν: «Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της Euroleague»