Αποθέωσε τον Λούκα Μόντριτς ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Κροατίας, Ντέγιαν Λόβρεν, τονίζοντας πως αν ήταν άλλης εθνικότητας θα είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

Επιπλέον, ο αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Κουτίνιο.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Μόντριτς είναι φανταστικός. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Αν ο Λούκα ήταν Γερμανός ή Ισπανός θα ήταν πάντα μεταξύ των τριών καλύτερων ποδοσφαιριστών και θα μπορούσε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Αλλά η Κροατία είναι μια πιο μικρή χώρα και λαμβάνει λιγότερη προσοχή», είπε ο παίκτης της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Επιπλέον ο Λόβρεν αποθέωσε και τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού του, Ζλάτκο Ντάλιτς.

«Ο Ζλάτκο έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό περιβάλλον με εμάς. Είχε φανταστική σχέση με τους παίκτες από την αρχή. Ξέρει πώς να επικοινωνεί μαζί μας. Δεν είναι ο καλύτερός μας φίλος, αλλά το καταλαβαίνω. Πρέπει να διατηρείται ένα υψηλό επίπεδο».

Ο Κροάτης αμυντικός σχολίασε και τον πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Κουτίνιο.

«Βλέπω όλα τα παιχνίδια του και αυτά με την Βραζιλία. Παίζουν καλά, αλλά δεν έχουν φτάσει ακόμα στο καλύτερό τους επίπεδο. Ο Κουτίνιο είναι ένας φανταστικός παίκτης και φαίνεται. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube