Παράλληλα, ο κ. Μπαλτάκος, υπογράμμισε ότι οι συζητήσεις είναι ήδη προχωρημένες και ότι στο επόμενο διάστημα των 2-3 μηνών θα μπορούσε να ανακοινωθεί και να είναι έτοιμο για τις επόμενες εκλογές.

Είπε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να είναι επικεφαλής, ενώ ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να είναι αρχηγός ο κ. Φράγκος Φραγκούλης απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπορούσε να είναι αρχηγός.

Αναφερόμενος στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία, κινείται καθαρά στο κέντρο και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει ανάγκη ένα δεξιό κόμμα και πως εάν υπάρξει σύμπνοια μεταξύ όσων συζητούν τότε θα δημιουργηθεί ο κομματικός σχηματισμός.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε ότι με αυτό το κόμμα θα μπορούσε να συνεργαστεί ο Πάνος Καμμένος, εκτιμώντας ότι τα ποσοστά συνολικά ενός δεξιού κόμματος θα φθάσουν στο 10%-12%.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, απέκλεισε συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, αλλά είπε ότι το υπό συζήτηση νέο δεξιό κόμμα θα μπορούσε να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της, οι οποίοι κατά την άποψη του δεν είναι ακροδεξιοί αλλά δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ.

Τέλος, έκανε λόγο για ένα κόμμα με πατριωτικό χαρακτήρα, αντιμνημονιακό και τάχθηκε εναντίον της δημιουργίας των hot spots.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο Γερμανός που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Πυρκαγιές στην Ισπανία: Εκκένωση κοινοτήτων κοντά στη Μαδρίτη

Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου – Στις ανακριτικές αρχές 16χρονος και 20χρονη

Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αθήνας: Προβλήματα σε Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι και Γκύζη

Έμπολα: Ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά πλέον τους 1.000, σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωκράτης Φάμελλος

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κράνα Μυλοποτάμου στα Ζωνιανά Ρεθύμνου

Πειραιάς: Συναγερμός για πιθανή διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων – Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Πού θα φθάσει 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες