Καμία αγωνιστική ανάμειξη δεν θα έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ με την Τότεναμ στην αρχή της χρονιάς, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας - Μπόας.

Ο Πορτογάλος, μιλώντας στο «Sky Sports News», έθεσε εκτός ομάδας τον Ουαλό αστέρα λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, λέγοντας πως είναι απολύτως φυσιολογικό να μην μπορεί να προλάβει να ενσωματωθεί άμεσα, αφού έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

«Ο Μπέιλ δεν θα παίξει στα πρώτα μας παιχνίδια γιατί έχει χάσει σημαντικό κομμάτι από την προετοιμασία, λόγω τραυματισμού. Το πιο λογικό είναι να μην παίξει στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με την Κρίσταλ Πάλας» ανέφερε ο 36χρονος κόουτς.

Πηγή: www.england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»