Αυτή τη φορά, ο Νίκος Παντελής άλλαξε ρόλο!

Ο stand-up comedian και παρουσιαστής του «Νιώθοντας άβολα» του Eurohoops, powered by Allwyn, άφησε για λίγο τις άβολες ερωτήσεις και κάθισε ο ίδιος στη θέση του συνεντευξιαζόμενου στο Allwyn Game Time.

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, μίλησε για τον χωρισμό του και την ανεργία που τον οδήγησαν στην κωμωδία, θυμήθηκε την εποχή που δούλευε λάντζα στο Λονδίνο και αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ξεκίνημά του.

Έχρισε τον Κώστα Αντετοκούνμπο πιθανό stand-up comedian, ενώ αποκάλυψε ότι ο Κόντι Μίλερ ΜάκΙνταϊρ ήταν ο καλεσμένος που κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να κάνει εκείνον να νιώσει πραγματικά… άβολα.

Και επειδή το ρίσκο δεν τον φοβίζει, έβαλε στη wishlist του για μελλοντικές συνεντεύξεις τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Εργκίν Αταμάν και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δηλώνοντας έτοιμος να πάει… all in ή αλλιώς Allwyn!

Το φινάλε είχε έντονο ερυθρόλευκο χρώμα, με τον Νίκο Παντελή να αποδεικνύει ότι είναι πραγματικό «ζωντανό αρχείο» του Ολυμπιακού. Στο challenge της Χριστίνας Βραχάλη κλήθηκε να θυμηθεί τους αριθμούς που φορούσαν στις φανέλες τους παλιοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» και πέρασε το τεστ με εντυπωσιακή άνεση.

Δείτε όλο το επεισόδιο:



Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με το βλέμμα στην κορυφή οι αιώνιοι και μπροστάρηδες Ναν και Βεζένκοφ με Super Ενισχυμένες αποδόσεις*!

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με αμέτρητες αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Μάχη χωρίς φαβορί στο Βόλος – Ατρόμητος με Ενισχυμένες Αποδόσεις* έως 3.40!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Πώς μπορεί να «σπάσει» η τετράδα του Big 4 και τα τελευταία εισιτήρια

Score More-Win More* για κάθε πόντο του Βεζένκοφ και του Φρανσίσκο από το Pamestoixima.gr

Αλιού Ντιαρά: Το θηρίο της Βίρτους που «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό και θέλει… η μισή EuroLeague

Τζόουνς Γκαρσία: Η επιλογή της Ελλάδας και η μεταγραφή που θα άλλαζε τις ισορροπίες

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Άρης και Ολυμπιακός σε μία Τετάρτη που παίρνει φωτιά!

Η δράση χτυπάει κόκκινο στο Superbet Κύπελλο Ελλάδος με δύο μάχες και τρεις Ενισχυμένες Αποδόσεις* έως 3.50!

Τhe Ballboys: Η εκπομπή του ΣΠΟΡ FM TV με τον Παντελή Διαμαντόπουλο κάνει πρεμιέρα απόψε!