Ο Εργκίν Αταμάν καυτηρίασε (και) σήμερα την απόφαση της FIBA να ορίσει στις 12:00 το μεσημέρι τον αγώνα της Τουρκίας με την Σουηδία.

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς, που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει με τη Βοσνία την Πολωνία την ίδια ώρα (12:00), θεωρεί πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες.

«Αυτά περί της ώρας των αγώνων είναι ανοησίες… Απλά το μόνο που κάνουν είναι να δραματοποιούν μία κατάσταση. Για εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα έπαιζα και στις πέντε το πρωί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα αισθανόμουν λύπη μόνο για τους φιλάθλους που ταξιδεύουν την ίδια ημέρα. Για εμάς είναι μία χαρά. Οποτεδήποτε και αν μας πουν να παίξουμε, θα παίξουμε», τόνισε ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!