Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά αναφέρθηκε στα τελευταία μεταγραφικά νέα, τονίζοντας ότι από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει ότι υπάρχει προχωρημένο θέμα, όπως το παρουσιάζουν στη Γαλλία και υπογράμμισε πως δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ από την Μονπελιέ.

Για το θέμα του εξτρέμ, τόνισε πως οι Πειραιώτες έχουν γύρω στις πέντε έτοιμες λύσεις εκ των οποίων σίγουρα είναι ο Καμπράλ της Σπόρτινγκ και ο Χεσέ Ροντρίγκεθ που είναι ελεύθερος, χωρίς να υπάρχει απόφαση ακόμα για τον «εκλεκτό». Με κάποιες πιθανότητες έκπληξης της τελευταίας στιγμής.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη μετά την γκέλα του στο Περιστέρι αλλά και πρέπει να είναι δύο φορές υποψιασμένος για αυτό το ματς, γιατί ο νέος προπονητής των Κρητικών, Νταμπράουσκας, τον έχει… καταστρέψει μία φορά, αποκλείοντάς τον πέρσι στο Champions League ως προπονητής της Λουντογκόρετς και γιατί οι Ηρακλειώτες στις τελευταίες εξόδους τους έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα. 1-1 στη Λεωφόρο, ισοφαριζόμενοι στο 97’ και παίζοντας με δέκα παίκτες από το 8’, 4-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας δοκάρι στο 94’.

Ακούστε τι είπε για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ για αυτό το ματς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube