Υπήρξε ένας από τους καλύτερους αθλητές mma που αγωνίζονταν στο UFC κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά πλέον αρκείται στο ρόλο του τηλεσχολιαστή, καθώς πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Wolff-Parkinson-White.

Ο λόγος φυσικά για τον Νταν Χάρντι, ο οποίος παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θέλει να επιστρέψει στο κλουβί για κάποιους τελευταίους αγώνες, πριν δώσει το οριστικό τέλος στην καριέρα του ως αθλητής του mma.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το ποιον celebrity θα επέλεγε να αντιμετωπίσει στο οκτάγωνο, αν του δινόταν η ευκαιρία, εκείνος δεν το πολυσκέφτηκε και απάντησε πως αυτός θα ήταν ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής των τηλεοπτικών σόου «Hell's Kitchen», «Kitchen Nightmares», και «Master Chef», Γκόρντον Ράμσεϊ.

«Θα μπορούσα να φτιάξω ολόκληρη λίστα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτός που θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη -τον οποίο παρεμπιπτόντως βλέπω συνέχεια σε αγώνες πυγμαχίας, γνωρίζω πως είναι φαν των μαχητικών σπορ- είναι ο Γκόρντον Ράμσεϊ».

«Μπαίνει σε κάθε κουζίνα του πλανήτη σαν να είναι έτοιμος να παλέψει, οπότε θα ήθελα να δω αν όντως μπορεί. Επειδή είναι πολύ ριψοκίνδυνο να έχεις μία τέτοιου είδους συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους, αν δεν έχεις την ικανότητα να την υποστηρίξεις με πράξεις. Όποιος μιλούσε κατ' αυτό τον τρόπο σε μένα μέσα στην κουζίνα μου, θα τον χαστούκιζα στη μούρη».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube