Μια μέρα πριν το Ρόμα-Πόρτο για τους «16» του Champions League ο Ντε Ρόσι αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κολάροφ και των οπαδών της ομάδας.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα των Ρωμαίων, με τον Σέρβο μπακ να είναι ένας από αυτούς που αντέδρασαν αρνητικά στις κινήσεις του κόσμου που πέταξε μπουκάλια και αυγά στο πούλμαν. Με αποκορύφωμα τα υβριστικά γκράφιτι έξω από το σπίτι του.

Ο Ντε Ρόσι δίχως να... διαλέξει πλευρά, υποστήριξε και τους δύο ζήτησε να ρίξουν τους τόνους βρίσκοντας λύση για το καλό της Ρόμα. Ο έμπειρος άσος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν καταφέρουν και επανορθώσουν την μικρή φθορά μεταξύ τους, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Επίσης, συμπλήρωσε πως θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν πίστη σε αυτόν, γιατί μπορεί να μην είναι φανατικός οπαδός της ομάδας από μικρός αλλά ότι είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες που γνωρίζει.

Μένει να φανεί αν ο Κολάροφ από τη μία και από την άλλη ο κόσμος, θα αποδεχτούν τα λόγια και τις τοποθετήσεις του αρχηγού, για το κοινό καλό της Ρόμα.

Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαηλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube