Ο εκνευρισμός και η δυσφορία του Σερζ Ντιέ όταν έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό του αγώνα της SKODA Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, προκάλεσαν την αντίδραση της ακριτικής ΠΑΕ, η οποία μας άφησε για μια ακόμη φορά με… ανοιχτό το στόμα με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Ιβοριανός μέσος επιχείρησε να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια, αλλά τον συγκράτησαν κάποιοι και πήγε στον πάγκο. Όχι για πολύ όμως… Μετά από μερικά δευτερόλεπτα και αφού δεν είχε δώσει το χέρι του στον τεχνικό της ομάδας, Ράινερ Μάουρερ, φόρεσε το μπουφάν του και πήγε τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πριν από τον Ντιέ και από τον κάθε Ντιέ, Πανόπουλο και... τρεχαγυρευόπουλο τουλάχιστον σ' ότι αφορά την SKODA ΞΑΝΘΗ είναι η ΟΜΑΔΑ. Έστω και στα 37 του πρέπει να το μάθει. Ποτέ δεν είναι αργά. Στα 37 του έγινε παράδειγμα προς αποφυγή τουλάχιστον για την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει.

Υ.Γ.: Εννοείται ότι θα εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονισμός κατά γράμμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο «Μητέρα» αντιπροσωπεία παικτών, μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά!

Καμία διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ & ΤΣΣΚΑ για Τσάλοφ: «Είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας»

Χωρίς Φαντιγκά, Ράτσιτς και άλλους 6 στην Τρίπολη ο Άρης

Νικολακόπουλος: «Τα προβλήματα με τους εξτρέμ και η νέα ενδεκάδα στον Ολυμπιακό για την Κηφισιά»

«O Παναθηναϊκός στους διεκδικητές για την απόκτηση του Γιουλιάν Σέχου»

Χωρίς Ποντένσε η αποστολή του Ολυμπιακού με Κηφισιά

Αθανασίου: «Τελευταία ευκαιρία στην Τούμπα για την 3η θέση - Ίσως και αριστερά ο Καλάμπρια»

«Διατεθειμένος να δώσει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός - Ποιος είναι ο στόχος της Λάτσιο»

ΑΕΚ: Γιορτή για τα παιδιά έξω από την OPAP Arena την Κυριακή με άρωμα... Χριστουγέννων

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πάει για εν δυνάμει πρώτο στόπερ»

TAGS: Ξάνθη