Σε μπελάδες μπήκε ο Ντάνι Ντρινκγουότερ. Ο μέσος της Τσέλσι τράκαρε κατά την επιστροφή του από πάρτι στο Μάντσεστερ και όπως διαπιστώθηκε είχε καταναλώσει αλκοόλ αρκετά πάνω από το όριο του επιτρεπτού. Ο 29χρονος άσος, που τραυματίστηκε ελαφρά όπως και η συνοδός του, συνελήφθη από τις αρχές για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

Ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας υπήρξε βασικό στέλεχος της Λέστερ όταν εξέπληξε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2016. Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Τσέλσι, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί και φέτος μετρά μόλις μία συμμετοχή, για 30 λεπτά, στο Community Shield.

Πλέον η θέση του στην Τσέλσι, που είχε δαπανήσει 38 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του και τον δεσμεύει μέχρι το 2022, είναι εξαιρετικά επισφαλής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Απίθανη Ρέξαμ, έχανε 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 24’ και τελικά νίκησε 5-3!

Ο Μαρινάκης ζήτησε το ένα πέταλο του City Ground να πάρει το όνομα του θρύλου της Νότιγχαμ που έφυγε από τη ζωή