Δώρο στον Ολυμπιακό από την Ελβετία. Η Γιούνγκ Μπόις επικράτησε 3-1 του ΑΠΟΕΛ και επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πιάσει στην κορυφή του 2ου ομίλου τους Κύπριους, ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν και αυτοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 14ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Βινίσιους έβγαλε με σκαφτή μπαλιά τον Εφραίμ απέναντι από τον Εμβογκό, με τον Κύπριο να τον νικάει με εντυπωσιακή λόμπα! Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις για τέσσερα λεπτά καθώς έκανε την εμφάνισή του στο ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα!

Ο Σικ έβγαλε στον Οαρό και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να νικήσει τον Βάτερμαν που βρισκόταν εκτός θέσης και να γράψει το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου! Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα, με τον ίδιο παίκτη! Ο Οαρό στο 52ο λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάτερμαν από το σημείο του πέναλτι αλλά πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 2-1, ενώ ο πρώην φορ της Παρί στο 82’ διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα σε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, το τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Ολυμπιακός-Αστάνα 4-1
(25’ Φιγκέιρας, 33’ Ελιουνούσι, 34’, 65’ Σεμπά)

Γιούνγκ Μπόις-ΑΠΟΕΛ 3-1
(18’, 52’, 82’ πέν. Οαρό / 14’ Εφραίμ)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου
1 ΑΠΟΕΛ 6 (4-4)
2 Ολυμπιακός 6 (5-2)
3 Γιούνγκ Μπόις 4 (3-2)
4 Αστάνα 1 (2-6)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (3/11)
Αστάνα-Ολυμπιακός
ΑΠΟΕΛ-Γιούνγκ Μπόις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube