Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών ενεργειών που κάνει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας όπου διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 1.100 οικογένειες.

Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία θα συνεχιστεί και αύριο εκτιμώντας ότι περισσότερα από 2.500 συσσίτια θα δοθούν συνολικά.

Την ερυθρόλευκη ΠΑΕ την εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά.

«Κοντά μου οι καλοί συνεργάτες. Ο πατήρ Γεώργιος, οι ιερείς μας που εργάζονται αποδοτικά. Οι καλές κυρίες που είναι στη φιλόπτωχο και στο έργο της προνοίας της Μητρόπολής μας και ασφαλώς κοντά μας οι χορηγοί», τόνισε –αρχικά- ο
ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νίκαιας κ.κ. Αλέξιος και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός, ο αγαπητός Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο εκπροσωπεί η ευγενεστάτη κυρία Μυλωνά, η οποία είναι εδώ και την συγχαίρουμε και παρακαλούμε να διαβιβάσει τις ευχαριστίες όλων για το φιλανθρωπικό έργο, το οποίο είναι τόσο σημαντικό στη Μητρόπολή μας και αυτό το οφείλουμε στην βοήθεια την δική σας. Γιατί μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Αγωνιζόμαστε καθημερινώς, ώστε να μην λείψει ότι έχουν ανάγκη οι ευλογημένοι Χριστιανοί μας που μένουν σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές. Της Νίκαιας, του Κερατσινίου, του Περάματος, του Κορυδαλλού, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου».



Από την άλλη, ο Πατέρας Δημήτριος τόνισε κατά τη διανομή συσσιτίων στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας:

«Ο Μητροπολίτης Αλέξιος θα διανείμει, σήμερα σε 1.100 και συνολικά μέχρι αύριο σε 2.500 οικογένειες, διάφορα πράγματα έτσι ώστε να περάσουν τις ημέρες των εορτών. Βέβαια αυτό δεν γίνεται μόνο σήμερα, γίνεται καθ' όλη την διάρκεια του έτους και επί καθημερινής βάσεως. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι 2.500 οικογένειες, κακά τα ψέματα κρέμονται από την Μητρόπολη Νίκαιας. Δόξα τω Θεώ, ο Σεβασμιότατος με τους ανθρώπους που έχει γύρω του, προσπαθεί και ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες. Σήμερα όλη η διανομή είναι από τον Ολυμπιακό, είναι από τον κ. Μαρινάκη και γι΄ αυτόν τον λόγο τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα ήθελα να εκθειάσω το έργο που κάνει, αυτό που ξέρουμε αλλά και αυτό που δεν ξέρουμε. Γιατί δεν σας κρύβω ότι ο Ολυμπιακός κάνει έργο, το οποίο έχει διάρκεια και πολλές φορές οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ξέρουν ότι ο κ. Μαρινάκης κάνει και πράγματα τα οποία δεν θέλει να μαθαίνουμε. Γι΄ αυτό λοιπόν, να έχουμε καλές γιορτές και ο Θεός να μας φυλάει πάντα και να μας δίνει υγεία, σε εμάς και σε όλο τον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»