Επιστρέφουν στη βάση τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σήμερα (20/06), ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διακοπές τους, οι οποίες ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της σεζόν 2015-16, με την ήττα από την ΑΕΚ (2-1) στον τελικό του Κυπέλλου (17/05).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συγκεντρωθούν στου Ρέντη, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, καθώς έχουν να δώσουν αγώνες για τα προκριματικά του Champions League. Αρχικά, θα δώσει το πρώτο του ματς 26 ή 27 Ιουλίου και το δεύτερο 2 ή 3 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν 16 ή 17 Αυγούστου και 23 ή 24 Αυγούστου το δεύτερο για τα play off.

Το διήμερο 20-21 Ιουνίου οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θα υποβληθούν στις απαραίτητες και καθιερωμένες εξετάσεις και το απόγευμα της Τρίτης (21/06) θα αναχωρήσει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας και μετά οδικώς για το Λάνγκεφελντ, όπου θα μπουν οι βάσεις για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2016-17.

Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν από την Αυστρία την 1η Ιουλίου και θα παραμείνουν στην Αθήνα για λίγες ημέρες, καθώς στις 6 του μήνα θα αναχωρήσουν για το Γκενκ και μια ημέρα μετά την κλήρωση (15/07) για τον τρίτο προκριματικό γύρο, όταν και θα μάθουν τον αντίπαλο τους, θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα των φιλικών
Αυστρία 27 Ιουνίου: Χορν
Αυστρία 30 Ιουνίου: Βάκερ Ίνσμπρουκ
Βέλγιο 8 Ιουλίου: Γάνδη
Βέλγιο 13 Ιουλίου: Βέστερλο
Βέλγιο 15 Ιουλίου: Σταντάρ Λιέγης
Ελλάδα 20 Ιουλίου: Ατρόμητος

«Παρών» θα είναι σήμερα στου Ρέντη, αλλά και στην Αυστρία και κάποιοι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού την περασμένη σεζόν και θα κρίνει ο Μάρκο Σίλβα αν είναι σε θέση να προσφέρουν και αν… χωράνε στην ομάδα. Μεταξύ αυτών και οι Μάικλ Ολαϊτάν, Γιάννης Γιαννιώτας.

Παράλληλα, μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Ρομπέρτο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε από την Κυριακή στην Αθήνα, αλλά δεν αναμένεται να κάτσει πολύ, καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ και ο Ολυμπιακός εκτιμάται ότι θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube