Στα θέματα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, με τη λίστα για το Europa League και το μεθαυριανό φιλικό με τον Άρη, όπου θα παίξουν μεταξύ άλλων ο Καμπρόβνικ, ο Τικίνιο και ο Ρόνι Λόπες, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επίσης, ο ρεπόρτερ της ομάδας με αφορμή την παραπάνω αναμέτρηση στάθηκε στο γεγονός πως υπάρχουν και στη β’ ομάδα ταλέντα που θα τα δούμε την Παρασκευή, στο πρωτάθλημα ή και στο Κύπελλο.

Μάλιστα, μνημόνευσε το δεξί μπακ Νίκολιτς και τον νεαρό Κωστή, όπως και τον Κινκουέ που μόλις αποκτήθηκε από την Ίντερ και τόνισε ότι τον έχει παρακολουθήσει και χαρακτήρισε εντυπωσιακές τις προδιαγραφές του.

Τέλος, σχολίασε τα δεδομένα για τις μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός, επαναλαμβάνοντας ότι από τους «ερυθρόλευκους» προκύπτει ότι δεν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη μέχρι αύριο με κάποιον ελεύθερο παίκτη (παράδειγμα Σιόβας).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος