Πολύ δύσκολη βραδιά, τόσο λόγω της δυναμικής του Ολυμπιακού όσο και της διάθεσής του να πάρει ρεβάνς για την συντριβή του στην Ιταλία περιμένει ο προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι, στον αγώνα των δύο ομάδων την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

«Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό πολύ αποφασισμένο να πάρει ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 30 πόντων στο Μιλάνο. Λόγω της βαθμολογίας, το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνει πολλά. Θα είναι μια κλασική μάχη Ευρωλίγκας. Απέναντι στον δις πρωταθλητή Ευρώπης και απέναντι σε παίκτες ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να ξεπεράσουμε τα όριά μας για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη που έχουμε τόση ανάγκη και θα διασφαλίσει τη θέση μας», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο ψηλός της ιταλικής ομάδας, Νικολό Μέλι, ανέφερε με τη σειρά του στο ίδιο μήκος κύματος: «Θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15.000 θεατές και ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο κίνητρο τόσο για τη μάχη της πρόκρισης, όσο και για ό,τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο, όταν έχασε με 30 πόντους. Συνήθως χάνουν μια φορά το χρόνο στην έδρα τους και φέτος έχουν ήδη χάσει από την Μπαρτσελόνα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια νίκη που θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»