· Με αφορμή το φινάλε της φετινής σεζόν και για όποιους δεν το ξέρουν: ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις τέσσερις-πέντε ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, αλλά και Κυπέλλων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στα πρωταθλήματα, η Ρέιντζερς είναι στα 54, η Λίνφιλντ της Βόρειας Ιρλανδίας στα 52, η Σέλτικ στα 48, ο Ολυμπιακός στα 44, η Μπενφίκα στα 36, η Άντερλεχτ στα 34 κι οι Άγιαξ, Γιουβέντους και Ρεάλ στα 33!

· Και στα Κύπελλα, η Λίνφιλντ είναι στα 43, η Σέλτικ στα 36, η Ρέιντζερς στα 33, η Μπαρτσελόνα στα 29, ο Ολυμπιακός στα 27, η Αούστρια Βιέννης στα 27, η Μπενφίκα στα 25 κι η Λέφσκι στα 25.

· Φαντάζομαι ότι προσέξατε, ότι μετά τις ομάδες της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου εκεί παίρνουν τους τίτλους τους από το 1890 (!), ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στα πρωταθλήματα και δεύτερος στα Κύπελλα πίσω από την Μπάρτσα! Και φυσικά είναι πρώτος σε πρωταθλήματα και Κύπελλα μαζί, με 71!

· Η δε μοναδική άλλη ομάδα (πλην Σκωτσέζων κι Ιρλανδών), που εκτός του Ολυμπιακού είναι μέσα στην λίστα αυτών με τους περισσότερους τίτλους στην Ευρώπη είναι η Μπενφίκα.

· Καλά για την Ελλάδα δεν το συζητάμε: ο Παναθηναϊκός, μοναδικός που είναι κάπως κοντά στον Ολυμπιακό, έχει 20 πρωταθλήματα και 18 Κύπελλα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube