Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε μία αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον των ΗΠΑ στην ομιλία του στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών που διεξάγεται στη Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, εξέφρασε επίσημα την υποστήριξή του στην προεδρική υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ τάχθηκε κατά της προεδρικής υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν υπήρξε ποτέ ένας ή μία υποψήφια, ούτε εγώ, ούτε ο Μπιλ (Κλίντον)..., κανένας που να είναι περισσότερο κατάλληλος από τη Χίλαρι Κλίντον για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα προκαλώντας ενθουσιασμό στους συνέδρους του Δημοκρατικού Κόμματος, για να συνεχίσει: «Σήμερα σας ζητώ να κάνετε για τη Χίλαρι Κλίντον, ότι κάνατε για μένα. Σας ζητώ να της φερθείτε με τον ίδιο τρόπο που μου συμπεριφερθήκατε», τόνισε ο Ομπάμα.

Μετά την ομιλία του, η Χίλαρι Κλίντον τον συνόδευσε στην κεντρική σκηνή που γίνονται οι ομιλίες κι αφού αγκαλιάστηκαν, χαιρέτισαν μαζί τους συνέδρους του Δημοκρατικού Κόμματος. Άλλωστε η Κλίντον έχει ανάγκη τη στήριξη, αφού το Δημοκρατικό κόμμα είναι βαθιά διχασμένο και η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους ψηφοφόρους.




Ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Τιμ Κέιν αποδέχτηκε επίσημα την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της Χίλαρι Κλίντον, στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών που πραγματοποιείται στη Φιλαδέλφεια.

Την υποστήριξή του, στην υποψηφιότητά του, εξέφρασε επίσημα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στη διάρκεια της ομιλίας του.

Στο μεταξύ ζητώντας από τη Ρωσία να «βρει τα χαμένα mail και να τα δώσει στη δημοσιότητα», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στους ισχυρισμούς περί υποκλοπής ηλεκτρονικών επιστολών του Δημοκρατικού Κόμματος από τους Ρώσους, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Ρωσία. Οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι είναι «σχεδόν βέβαιο» ότι η ρωσική κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από την υποκλοπή χιλιάδων ηλεκτρονικών επιστολών της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αιτωλοακαρνανία: Ομολόγησε ο 44χρονος τη δολοφονία του 50χρονου – Επικαλέστηκε «ερωτική αντιζηλία»

Ινδονησία: Αγνοείται αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες – Έρευνες σε εξέλιξη

Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύμμαχοι

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ζωντανός ο 70χρονος που είχε εξαφανιστεί

Χαμενεΐ προς Τραμπ: «Είσαι εγκληματίας, υπεύθυνος για πρόκληση απωλειών και ζημιών»

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ένας άνδρας για τη δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη

Μητσοτάκης: Πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με Ερντογάν - Τι είπε για Γροιλανδία, Καρυστιανού, Ράμα

Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονική ενέδρα με κυνηγετικό όπλο - Θύμα πρόεδρος κοινότητας

Μασκ: Διεκδικεί κέρδη ύψους 134 δισ. δολαρίων από την OpenAI και τη Microsoft