Η επιλογή της Ριζούπολης ως βασικής έδρας για τη νέα σεζόν κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους για την ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας όλα τα ματς θα διεξάγονται χωρίς κόσμο, η αποχώρηση από το αχανές και πιο ακριβό ΟΑΚΑ σε ένα γήπεδο πιο ποδοσφαιρικό και οικονομικό φαντάζει η πιο λογική επιλογή.

Ωστόσο υπάρχει ένας παράγοντας που βάζει σε σοβαρές σκέψεις τους ανθρώπους της «Ένωσης». Λέγεται πως υπάρχει η σκέψη να εκδίδονται την επόμενη σεζόν το 20% των εισιτήριων σε σχέση με τη χωρητικότητα των γηπέδων για λόγους δημόσιας υγείας, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Σε αυτή την περίπτωση, το χωρητικότητας 14.000 θεατών γήπεδο της Ριζούπολης δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 3.000 θεατές, ενώ το ΟΑΚΑ θα μπορεί να υποδεχτεί πάνω από 12-13 χιλιάδες κόσμου.

Όπως και να' χει, η ΑΕΚ καλείται να πάρει την οριστική της απόφαση μέχρι τις 10 Μαΐου, ώστε να συμπεριλάβει την έδρα στο φάκελο αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

TAGS: A.E.K.