Τουρκικά δημοσιεύματα φέρνουν ξανά τον Κώστα Φορτούνη στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Τουρκίας Μπεσίκτας, ως αντικαταστάτη του διεθνή Τούρκου μέσου, Ογκουζάν Οζιακουπ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα ajansbesiktas.com που υπογραμμίζει πως ο Σενιόλ Γκιουνές βλέπει στο πρόσωπο του Τρικαλινού άσου, την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις του Οζιακούπ με την Μπεσίκτας, οδηγηθούν σε ναυάγιο.

Ο Οζιακούπ που ήταν παρών στο προηγούμενο EURO με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, βρίσκεται σε μια διαδικασία αναμονής. Η Μπεσίκτας αναμένεται να ανοίξει σύντομα τον κύκλο των συζητήσεων μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, η Μπεσίκτας θα τον παραχωρήσει. Από την πλευρά του ο Γκιουνές δεν θέλει να φύγει ο Οζιακούπ, αλλά στην περίπτωση που αποχωρήσει, έχει προτάξει σαν βασικό στόχο τον Κώστα Φορτούνη.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την προηγούμενη κρούση που είχε κάνει η πρωταθλήτρια Τουρκίας για τον Φορτούνη, ενώ κάνει λόγο και για τη φιλία του ιδιοκτήτη της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube