Μόλις τρεις συμμετοχές μετράει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ (και αυτές ως αλλαγή) ο Μέμφις Ντεπάι, αριθμός που απέχει παρασάγγας από τις φιλοδοξίες του. Ο Ολλανδός επιθετικός εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι έχει παρακολουθήσει τα περισσότερα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον πάγκο ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ ακόμα.
«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ξέρω τι θέλω. Ο βοηθητικός ρόλος δεν είναι για μένα. Δεν είμαι το είδος του ποδοσφαιριστής που ικανοποιείται μόνο από το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο σύλλογος που ονειρευόμουν, όμως θέλω να παίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να αποκλείσει την πιθανότητα για συζητήσεις με άλλη ομάδα.
Κι ενώ κάποιοι θα περίμεναν να τα βάλει με τον κόουτς για τις ελάχιστες εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο, εκείνος αντίθετα έπλεξε το εγκώμιο του Μουρίνιο: «Οι προπονήσεις μας πάνε πολύ καλά, το επίπεδο έχει ανέβει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι κορυφαίος προπονητής. Έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του σε μένα, τόσο προσωπικά όσο και δημόσια», κατέληξε.