Με πολλά παράπονα έφυγε ο Ζοσέ Μουρίνιο χθες από το Ολντ Τράφορντ και τη νύφη πλήρωσαν –κυρίως- οι δημοσιογράφοι. Το μεγαλύτερο μέρος των ενστάσεών του αφορούσε τις διαιτητικές αποφάσεις για το καταστροφικό παιχνίδι της Χαλ. Μάλιστα, όταν εκπρόσωπος του Τύπου ζήτησε διευκρινίσεις, ο Special One απάντησε: «Αν δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, δεν θα έπρεπε να κρατάς μικρόφωνο».

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» όμως είχε ενστάσεις και την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από το διαιτητικό τιμ: «Γνωρίζετε πολύ καλά πως είμαι διαφορετικός. Οι κανόνες για εμένα είναι διαφορετικοί. Είμαι διαφορετικός σε όλα», τόνισε και αναφερόμενος έμμεσα στο περιστατικό του Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος έσπρωξε τον 4ο διαιτητή λίγες μέρες πριν, συμπλήρωσε: «Εγώ είδα την ομάδα μου από το ξενοδοχείο, μου απαγορεύτηκε η είσοδός μου στο γήπεδο ενώ ο βοηθός μου τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών χωρίς καν να αγγίξει κανέναν».

Ούτε όμως και ο Γιούργκεν Κλοπ ξέφυγε από τις βολές του: «Την Τετάρτη ένας 4ος διαιτητής είπε σε έναν προπονητή: ‘Μου αρέσει πολύ το πάθος σου, οπότε κάνε ό,τι κάνεις’. Σήμερα μου είπαν: ‘Κάτσε κάτω, αλλιώς θα σε στείλω στην εξέδρα’. Μην μου κάνετε ερωτήσεις που μπορεί να με φέρουν σε δύσκολη θέση. Όποτε μιλάω, τιμωρούμαι. Και δεν θέλω να τιμωρούμαι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube