Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον προπονητή των γηπεδούχων να αποδίδει το αποτέλεσμα στο ότι οι «πράσινοι» έβγαλαν γρήγορα εκτός παιχνιδιού τους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πως το ματς ήταν δύσκολο και βρήκαμε τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ καλή φάση. Μας έβγαλε ο Παναθηναϊκός έξω από το παιχνίδι και δείξαμε αδυναμίες ιδίως στο τρανζίσιον ντίφενς. Σε ορισμένα σημεία δείξαμε ποιότητα αλλά το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια. Δεν ξέρω αν κάνει καλό η κακό η διακοπή. Μερικές φορές έρχεται χαλάρωση. Δεν έχουμε σχεδίασε αν κάνουμε φιλικά, θα πρέπει να υπάρχουν και ομάδες», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μαρκ Πέιν, σχολίασε: «Ήταν ένα εκνευριστικό παιχνίδι γιατί δεν κάναμε αυτά που σχεδιάσαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια αθλητική ομάδα, δεχτήκαμε πόντους μέσα στο καλάθι και τελικά το παιχνίδι δεν μας βγήκε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπεις τις αδυναμίες σου στο βίντεο. Είναι καλό που υπάρχει διακοπή, θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι εν όψει της συνέχειας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube