Μόνο καλά είχε να πει για τον Παναθηναϊκό, ο πρώην παίκτης της ομάδα, Νικ Βόγκελ ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην γερμανική Μπουλ.

Ο Αμερικανός κεντρικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» μετά το φιλικό των δύο ομάδων στη Λεωφόρο τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» αποπνέουν υγεία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βόγκελ

-Πώς σου φάνηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού;

«Πάρα πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός σήμερα. Μου έβγαλε υγεία αυτή η ομάδα. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από νωρίς και αυτό είναι πολύ σημαντικό, υπάρχει οργάνωση, όλα μου φάνηκαν καλύτερα».

-Πώς νιώθεις που επέστρεψες σε γνώριμα μέρη;

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ακόμα και στη Σύρο, χάρηκα που είδα οικεία πρόσωπα και φίλους από πέρυσι. Είναι ωραίο συναίσθημα».

-Θα ήθελες να πεις κάτι στους φίλους του Παναθηναϊκού, που όπως είδες και σήμερα στήριξαν την ομάδα;

«Εύχομαι στον Παναθηναϊκό και στους φίλους του Συλλόγου που στηρίζουν πάντα αυτή την ομάδα να πάνε σίγουρα καλύτερα από πέρυσι. Να έχουν νίκες και υγεία».

-Κάποια μέρα θα ήθελες να επιστρέψεις στο Τριφύλλι;

«Γιατί όχι; Μακάρι κάποια μέρα να τα φέρει έτσι η ζωή και να επιστρέψω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια