Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τελείως διαφορετικά τα φετινά πλει οφ από τα περσινά και αυτό επισήμανε ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που θα δούμε πριν από το ντέρμπι. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε την έξοδό του στην Ευρώπη, ενώ τώρα είναι άλλα τα δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ έχασε το αήττητο στην έδρα της την προηγούμενη Κυριακή, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Αν πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, πάει στο +5 από την ΑΕΚ και διατηρεί τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πάει με διαφορετική ψυχολογία στη συνέχεια της διαδικασίας».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί να διαχειριστεί μία κουβέντα που θα ανοίξει για δύο εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντική η απουσία του Σπόραρ, ο οποίος είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας».

Όσο για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Παναθηναϊκός; «Δεν πρέπει να πάει όπως ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε τόσο μικρή κατοχή και η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, όχι παθητικό ρόλο», σημείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»