Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της, να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων, από τους εντός έδρας αγώνες, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/11), στο γήπεδο της Τούμπας, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην μικρή Παναγιώτα από τη Θεσσαλονίκη. Η μικρή πάχει από ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, βρίσκεται δίπλα σε εκείνη και την οικογένειά της, με ολόθερμες ευχές να ξεπεράσει το κίνδυνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.