Δίπλα στην μικρή Ειρήνη στέκεται ο ΠΑΟΚ που αποφάσισε να δωρίσει μέρος των εσόδων από το ματς κόντρα στην Αστέρα Τρίπολης, στο κορίτσι που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (27.02, 19:30) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 3χρονη Ειρήνη από την Αριδαία, η οποία πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν και την οικογένειά της!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τους το 2Χ2 οι «ερυθρόλευκοι»

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η ανάγκη για βαθμούς κοντράρεται με την ανάγκη για αντίδραση

Άρης-ΟΦΗ: Για το δεύτερό τους τρίποντο στο σπουδαίο παιχνίδι του «Βικελίδης»!

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.