Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο στις 11 Μαρτίου ήταν μία από τις τελευταίες πριν την καραντίνα λόγω της πανδημίας. Αρκετοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως η παρουσία χιλιάδων οπαδών των «ροχιμπλάνκος» στο «Άνφιλντ» συνέβαλε στην διασπορά του κορωνοϊού και τώρα μια οικογένεια ενός θύματος έρχεται να κάνει τη σχετική καταγγελία.

Ο Ρίτσαρντ Μόσον φέρεται να κόλλησε τον ιό εκείνη την ημέρα και απεβίωσε στις 17 Απριλίου. Τα παιδιά και άλλα συγγενικά του πρόσωπα μιλώντας στα αγγλικά ΜΜΕ κατηγορούν τις αρχές και ζητούν απαντήσεις.

«Κατά 99% κόλλησε εκεί. Τις υπόλοιπες μέρες έβγαινε ελάχιστα από το σπίτι και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Ξέραμε ότι ο ιός κυκλοφορούσε, αλλά όταν η κυβέρνηση σε διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά, την εμπιστεύεσαι. Η κυβέρνηση ενήργησε πολύ καθυστερημένα στην λήψη μέτρων. Πλέον δεν την εμπιστευόμαστε και είμαστε τρομοκρατημένοι», αναφέρουν οι συγγενείς του 70χρονου θύματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία