Ο Αλέξις Σάντσες μετά το restart έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τις εμφανίσεις του και στην Ίντερ κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί έναν σκληρό διαπραγματευτή και δεν... ψήνεται να τον δανείσει ξανά, θέλοντας αυτή τη μεταγραφική περίοδο να πουλήσουν τον Χιλιανό επιθετικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κοστολογούν τον Σάντσες στα 20 εκατ. ευρώ, με την Ίντερ να ψάχνει τον τρόπο να τον αποκτήσει. Όχι γιατί είναι μεγάλο το ποσό, αλλά γιατί θεωρούν πως μπορούν να κάνουν δικό τους τον Αλέξις Σάντσες και χωρίς χρήματα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Ιβάν Πέρισιτς μπορεί να αποτελέσει το... κλειδί. Ο Κροάτης εξτρέμ ενδιέφερε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα περασμένα χρόνια και στην Ίντερ θεωρούν πως αν προσφέρουν τον Πέρισιτς, μπορούν να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Αλέξις Σάντσες.

Φυσικά, για να γίνει μόνιμος κάτοικος στο Μιλάνο ο Χιλιανός επιθετικός, τότε θα πρέπει να ρίξει και τις οικονομικές του απαιτήσεις που υπερβένουν τα 2 εκατ. ευρώ μηνιαίως.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παράδειγμα αυταπάρνησης ο Μόντριτς: Στα 40 του, έναν μήνα πριν το Μουντιάλ, μπαίνει στη «φωτιά» και τραυματίζεται

Απειλεί την Ιταλία ο Τσέφεριν: Τέρμα το Euro 2032 και οι σύλλογοι της χώρας από την Ευρώπη!

Η Μίλαν κράτησε τη Γιουβέντους στο μηδέν και την υπόθεση της 4άδας ορθάνοιχτη…

Η Τορίνο «χάλασε» τη γιορτή του Ντιμάρκο για το ρεκόρ, αλλά η Ίντερ είναι μια νίκη μακριά από το Scudetto!

Αποθεώστε τον: Ο Ντιμάρκο λίγο πριν σηκώσει την κούπα, έγραψε ιστορία στη Serie A!

Έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί με σκόρερ Δουβίκα η Κόμο

Ο Δουβίκας σκόραρε και στη Γένοβα για το 12ο γκολ του με την Κόμο στη φετινή Serie A!

Δεν νίκησε τη Σασουόλο, αλλά δεν... αγχώνεται η Φιορεντίνα

Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Ερευνάται ο αρχιδιαιτητής για ορισμούς και πιέσεις - Στο κάδρο και η Ίντερ!

Έφυγε με βαθμό από το «Μπεντεγκόντι» η Λέτσε κι έβαλε από κάτω την Κρεμονέζε